Προσωπικο

Για εσάς που επιθυμείτε τη σωματική ευεξία και την πνευματική αναζωογόνηση, το εξειδικευμένο προσωπικό του LOUTRAKI THERMAL SPA σας καλωσορίζει για να σας περιποιηθεί και να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με τη δύναμη του ιαματικού νερού Λουτρακίου.

masaz_prosopou_13

 

   
  

 
Το προσωπικό του LOUTRAKI THERMAL SPA είναι επιστημονικά καταρτισμένο και απόλυτα εξειδικευμένο για να σας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή θεραπευτικών προγραμμάτων και διαφορετικών προγραμμάτων περιποίησης  σώματος και προσώπου, μέσα στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις. Αποτελείται από έμπειρους ιατρούς, νοσηλευτές, διαιτολόγους, διατροφολόγους, μασέρ, λουτρονόμους, ναυαγοσώστες, όλοι με άριστη κατάρτιση, ενώ το προσωπικό υποδοχής, θα σας υποδεχθεί και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Η μεγάλη εμπειρία όλου του προσωπικού, η ατομική προσέγγιση των αναγκών του κάθε επισκέπτη μας ξεχωριστά και η αποτελεσματικότητα των θεραπειών που προσφέρονται, θα σας χαρίσουν όλα όσα επιθυμείτε, για να αναζωογονηθείτε και να αποκτήσετε ενέργεια και ευεξία.
Ζήστε την εμπειρία με στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, επιλέγοντας ένα από τα πολλά προγράμματα που προσφέρονται στο Loutraki Thermal Spa και απλά υιοθετείστε μια νέα στάση ζωής.
ipodoxi
 
masaz_prosopou_10

 

Αρχική | Επικοινωνία
2012 - 2017 © Loutraki Thermal Spa

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 - ΑΠΟΦΑΣΗ 46 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 - ΑΠΟΦΑΣΗ 47 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 12 | 12 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 13 | 13 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ | ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ