Νέα & Ανακοινώσεις

Διώξτε το Άγχος. Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής με τη δύναμη της φύσης

Μήπως τελικά η καθημερινότητα, το άγχος και η ένταση έχουν καταβάλει τον οργανισμό μας και τις δυνάμεις μας;

Αν αισθανόμαστε κάπως έτσι, τώρα είναι η ώρα να προσέξουμε περισσότερο τον εαυτό μας και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο διαφυγής από το στρες και τη ρουτίνα της καθημερινής μας ζωής.

Τώρα που είναι η αρχή της νέας σεζόν, ας κάνουμε κι εμείς την δική μας αρχή αναγέννησης του εαυτού μας, υιοθετώντας έναν νέο τρόπο ζωής, γεμάτο υγεία, ευεξία και ζωντάνια για την ψυχή και το σώμα μας.

Read more...

 

Ένα από τα Ιστορικότερα και Πλέον Σύγχρονα Σπα!!!

LoutrakiThermalSpa- Ένα από τα Ιστορικότερα και Πλέον Σύγχρονα Σπα!!!

Η ιστορία των ιαματικών λουτρών, είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία και οι αρχαίοι Έλληνες που γνώριζαν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών, ήσαν από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν τα λουτρά, τα οποία αποτελούσαν δείγμα του πολιτισμού τους. Επίσης, αρχαίοι Έλληνες ιατροί, φυσικοί, ιστορικοί και γεωγράφοι ήταν οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με τα μεταλλικά νερά και τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών, που πηγάζουν μέσα από πετρώματα και βράχους από τα έγκατα της γης.

Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τα λουτρά για την υγιεινή του σώματος, περίπου από το 1500 π.Χ. και εκτός από τα ψυχρά λουτρά στη θάλασσα και στους ποταμούς, έκαναν χρήση και των θερμών λουτρών, κυρίως για την καθαριότητα του σώματος αλλά και για την ανακούφιση από την κούραση και την αναζωογόνηση του οργανισμού. Πολλές αναφορές για τα λουτρά υπάρχουν στην Οδύσσεια, και είναι γνωστό ότι από τον 13ο αιώνα π.Χ. τα λουτρά χρησιμοποιούντο και στα Ασκληπιεία ως μέσο θεραπείας των πασχόντων που προσέφευγαν σ’ αυτά για ίαση. Ο Ηρόδοτος ήταν ο πρώτος που παρατήρησε τη θεραπευτική επίδραση των Ιαματικών Νερών στον άνθρωπο, ενώ  ήδη από την εποχή του Ιπποκράτη, είχε διαπιστωθεί ότι η υδροθεραπεία σε ζεστό νερό (30 – 31ο C), προάγει τη μυϊκή χαλάρωση, μειώνοντας την ευαισθησία στον πόνο, προσφέροντας χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Read more...

   

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 - ΑΠΟΦΑΣΗ 46 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 - ΑΠΟΦΑΣΗ 47 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 12 | 12 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 13 | 13 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ | ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ