Θεραπείες για το Πρόσωπο

Θεραπείες Αναζωογόνησης & Λάμψης για το Πρόσωπο

Όλες οι θεραπείες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρίσουν στην
επιδερμίδα σας σύσφιξη, πραγματική λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική φρεσκάδα.

 

Θρέψη και ενυδάτωση προσώπου - Nourishing therapy

Επιλέξτε αυτή την εξαιρετική θρεπτική και ενυδατική θεραπεία προσώπου, που ενισχύει την φυσική άμυνα του δέρματος και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Η θεραπεία αυτή ενυδατώνει σε βάθος και με διάρκεια το δέρμα, διαχέοντας σε όλα τα σημεία ενυδατικά και δραστικά συστατικά, αποτρέποντας έτσι τον εκφυλισμό των ινών κολλαγόνου και της ελαστίνης.

 

Κυτταρική Αναδόμηση Προσώπου με διαμαντόμασκα (Νύφης)

Η θεραπεία προσώπου με Διαμαντομάσκα (Diamond Mask), αποτελεί την αγαπημένη θεραπεία διαμαντιών των διασημοτήτων. Η δράση των διαμαντιών προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα λάμψης, σύσφιξης, ενυδάτωσης και νεανικής ζωντάνιας στο δέρμα, ενώ τα δραστικά συστατικά της θεραπείας, με την χρήση του μηχανισμού «αυτοκαθαρισμού» των κυττάρων, επαναφέρουν τη νεότητα της επιδερμίδας.

 

Θεραπεία Προσώπου με Υαλουρονικό οξύ

Η θεραπεία προσώπου με Διαμαντομάσκα DiamondMask,αποτελεί την αγαπημένη θεραπεία διαμαντιών των διασημοτήτων. Η δράση των διαμαντιών είναι ενσωματωμένη σʼαυτή τη θεραπεία που στόχο έχει να προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και νεανικής ζωντάνιας στο δέρμα. Τα δραστικά συστατικά της επαναφέρουν τη νεότητα της επιδερμίδας, με το μηχανισμό «αυτοκαθαρισμού» των κυττάρων. Πρόκειται για μια καινοτόμο θεραπεία με άμεσα θεαματικά αποτελέσματα.

 

Σοκολατοθεραπεία προσώπου - Choco face

Μια θεραπεία – έκπληξη των αισθήσεων που θα χαρίσει στο δέρμα απόλυτη ευεξία και υγεία. Συνιστάται από τους Θεραπευτές μας για κουρασμένες θαμπές και ευαίσθητες επιδερμίδες, στις οποίες θα προσδώσει λάμψη, νεανική φρεσκάδα και ζωντάνια. Η σοκολάτα, με τα συστατικά που περιέχει, διεγείρει την παραγωγή β-ενδορφινών των φυσικών μορίων ευεξίας του οργανισμού και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας και της συνοχής του δέρματος.

 

Ανάπλαση προσώπου και αντιμετώπιση φωτογήρανσης - DNA Repair Therapy

Η εξαιρετική θεραπεία DNA Repair, προσφέρει τα συστατικά και την τεχνολογία που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα να λειτουργήσει φυσιολογικά. Εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα ανάπλασης σε ευρύ φάσμα προβλημάτων, όπως η πρόωρη γήρανση, η φωτογήρανση και τα σημάδια ακμής.

 

Σύσφιξη Προσώπου με τη δύναμη του Κολλαγόνου - Lifting Therapy

Μια εξαιρετική θεραπεία εναλλακτικού lifting. Χαρίζει έντονα, άμεσα και ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης των χαρακτηριστικών και του οβάλ του προσώπου. Η θεραπεία, προσφέρει άμεση σύσφιξη που διαρκεί και μεγιστοποιεί την ανθεκτικότητα του δέρματος στα σημάδια της κούρασης.

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 12 | 12 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 - ΑΠΟΦΑΣΗ 13 | 13 Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης 20161125-ΤΕΥΔ V1.0

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ | ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ